Smuk søndag med sol og over 20 grader

Skyerne i øst trækker væk, og dagen bliver med meget sol til hele landet.

Det er sommer, det er sol, og det er søndag. Man kan smile af vejret i dag, som bliver helt anderledes end de foregående dage. I dag holder det tørt, og selvom der er skyer på programmet fra morgenstunden, skal det nok blive godt.

Prognose klokken 10.
Prognose klokken 10. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

På prognosekortet fra klokken 10 kan man se, at fronten med skyer og regn er trukket mod øst. Det er gårsdagens uvejr, som er aftaget og trukket ind over Sverige. Bornholmerne må fortsat trækkes med skyer fra uvejret, men regnen er overstået.

Prognose klokken 15.
Prognose klokken 15. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

I eftermiddag og til aften vil der komme lange perioder med solskin, mens der kun i kortere perioder vil være skyer foran solen. Temperaturen vil nå op omkring behagelige 20 grader, og det vil blive varmest i Østjylland og de østlige egne.

Prognose af temperatur klokken 15.
Prognose af temperatur klokken 15. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Varmen er trukket mod øst og syd i Europa, men som det fremgår af grafikken, er den fortsat tæt på. De kommende dage vil varmen igen presse på, og allerede på onsdag kan vi igen få 25 grader.

Prognose af temperatur i Europa.
Prognose af temperatur i Europa. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret