Solen vender i dag tilbage til dele af Danmark

16x9
Skarpt efterårslys og lav sol i Nordvestsjælland. Foto: Morten juhl / Scanpix Danmark

Mens der i de østlige egne kommer nogen sol, bliver det mere trægt med at få solen igennem i Jylland.

Mandagens vejr var gråt og kedeligt, og ovenpå en weekend med mange solskinstimer kunne man i går for alvor mærke, at det er november. En måned, der er kendt for mørke og gråvejr. Men allerede tirsdag vender det smukke efterårsvejr tilbage. I hvert fald i nogle dele af landet.

Solen står op klokken 7:15 på Bornholm og 7:49 i Nordvestjylland. Vejret vil være meget forskelligt. Bornholm vil leve op til sit kaldenavn, Solskinsøen, mens vejret i Nordjylland er gråt, diset og med lavthængende skyer.

Prognose af skydække klokken ni.
Prognose af skydække klokken ni. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Prognosen for klokken ni viser, at det er skyet i Jylland og på Fyn, mens vejret er meget bedre i de østlige egne. Temperaturen fra morgenstunden ligger mellem syv og ti grader.

Prognose for skydække til middag.
Prognose for skydække til middag. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Ved middagstid er det begyndt at klare op i Sønderjylland og på Fyn, mens skyerne fortsat hænger tungt over den nordlige del af Jylland.

Prognose af skydække klokken 15.
Prognose af skydække klokken 15. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

I løbet af eftermiddagen klarer det op i større dele af Jylland, men samtidig er solen på vej ned. Klokken 16.11 er der solnedgang på Bornholm. Her har man haft en solrig dag, mens skyer har præget Nordvestjylland, hvor solen går ned klokken 16.29.

Prognose af temperatur klokken 14
Prognose af temperatur klokken 14 Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

I de områder, hvor solen har domineret, kommer temperaturen op over ti grader, mens det mere grå vejr holder temperaturen encifret i store dele af Jylland.

Efterårssol over Sortedams Sø, København.
Efterårssol over Sortedams Sø, København. Foto: Erik Refner / Scanpix Danmark