Vejr

Trods skyet start med lidt regn slutter mandag med solskin

Det klarer i dagens løb op fra vest med plads til solskin, men der kommer også enkelte byger.

En ny uge står for døren, og vejrmæssigt lægger den ud med skyer mange steder. Det regner også flere steder i den centrale del af landet, og det kan måske få mange til at frygte, at mandagen går helt i vasken.

Det er dog ingenlunde tilfældet - og i dagens løb er der god plads til, at septembersolen kan skinne de fleste steder i kortere eller længere perioder.

Morgenens skyer og regnvejr skyldes en koldfront, som er i færd med at passere Danmark fra vest.

Den efterfølges dog af væsentligt 'bedre' vejr med opklaring, drivende skyer og plads til blå himmel. I løbet af formiddagen klarer det for alvor op i den vestlige del af landet, og over middag breder opklaringen sig til resten af landet. 

På Bornholm må man dog vente til ud på eftermiddagen, før det for alvor klarer op.

Der kan dog - selv om det er klaret op - falde enkelte eftermiddagsbyger hist og her, men de bliver ikke særligt kraftige.

Samtidigt kan vi se frem til temperaturer på 17 til 20 graders varme - og selvom det bliver lidt blæsende fra sydvest, vil det føles ganske sensommerligt, hvis man finder en lækrog.

Det er om at nyde eftermiddagsvejret mandag - tirsdag får vi nemlig silende regnvejr i størstedelen af landet en stor del af dagen.