Vejr

Efteråret starter med plads til solskin

Efteråret starter mere sommerligt, end kalendersommeren sluttede.

Kalenderen viser nu september, og dermed efterår, men der er fortsat et stykke tid til, at vi for alvor mærker det på vejret. 

Faktisk vil vi de kommende dage opleve relativt pænt sensommervejr med temperaturer omkring eller lidt over 20 grader - og med lang udsigt til mere vedvarende regn og byger.

Lørdag starter dog med en del skyer flere steder, selvom der fortsat er solskinsvejr over den sydlige del af landet.

I dagens løb er der igen mulighed for, at der kan komme mere solskin til alle, men det bliver formentlig ikke med en helt skyfri septemberhimmel. Helt lokalt kan der dog falde en enkelt byge, men slet ikke i det omfang vi har oplevet de seneste døgn.

Temperaturerne lørdag eftermiddag vil befinde sig omkring 20-21 graders varme, hvor det bliver lunest, og så kan vi nyde, at der ikke vil være megen vind i dag. 

Det er et højtryk, der opbygges over Danmark, som efterhånden sikrer os mere stabilt vejr og holder fronter med regn på behørig afstand. Prognoserne er dog fortsat ganske uenige om udviklingen ind i næste uge.

Nogle af modellerne viser, at vi får lunt sensommervejr, så langt øjet rækker, mens andre allerede i løbet af næste uge igen giver os ustadigt vejr.