Kuldebølge

Tanev i snestorm på Sydsjælland - hold jer væk fra de små veje

Flere steder på Sydsjælland sidder bilerne fast i snemasserne.

Med fortsat snefald og kraftig fygning på den sydlige del af Sjælland, Lolland og Falster er man i den del af landet ramt af voldsomt vintervejr, hvor biler sidder fast i sneen og flere veje er ufremkommelige.

Et af de steder, der er værst ramt af sneen og snefygningen, er området mellem Præstø og Vordingborg, hvor TV 2 VEJRETs Peter Tanev ved selvsyn kunne konstatere, at det var forbundet med fare at køre på de mindre veje.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, til tider var sigtbarheden lig nul på grund af kraftig fygning, og det kan bestemt ikke anbefales at køre uden for de store landeveje og motorveje, beretter TV 2 VEJRETs Peter Tanev. 

Flere steder på det sydlige Sjælland er småvejene helt ufarbare, sigtbarheden er nedsat, og adskillige biler sidder fast i sneen på de mindre veje.