Vejr

Sådan bliver nytårsvejret

Et sted i landet er der gode chancer for klart vejr nytårsaften.

Selv om et regnvejr er på vej ind over landet, så tyder meget på, at de fleste vil kunne skyde nytåret ind i tørvejr.

Det bliver dog nogle steder i landet et kapløb med tiden.

Et lavtryk sender i løbet af nytårsaftensdag sine fronter ind over landet fra vest, og de skal med regn og blæst passere Danmark.

Nytårsaften vil det være klaret op i den nordlige og vestlige del af landet, mens det en stor del af aftenen fortsat kan regne i hele den sydlige og østlige del af landet.

I timerne før midnat vil tørvejret have bredt sig til det meste af landet, og kun på Lolland, Falster og Bornholm skal man finde regntøjet frem og sørge for krudtet ikke bliver vådt.

Arkivfoto

Når nytåret skydes ind venter der klart vejr i Nordjylland, hvor man får det flotteste raketvejr. Her bliver det med en frisk til hård sydvestenvind til gengæld mest blæsende.

I stort set af resten af landet bliver det overskyet, men med tørvejr og gode muligheder for at kunne se fyrværkeriet på himlen over Danmark.

Pronose: Skyer og regn når 2017 bliver til 2018.

I den sydlige del af Jylland kommer der dog byger op omkring midnatstid, som måske også kan nå dele af Fyn, mens regnen ser ud til at fortsætte på Bornholm, hvor man generelt får den mest våde nytårsaften.

Man skal klæde sig godt på. Der venter temperaturer mellem tre og syv grader. Koldest bliver det i Nordjylland, hvor der især i Vendsyssel også er risiko for glatte veje og fortove i aften- og nattetimerne.

TV 2 VEJRET ønsker alle et godt nytår.