Vejr

Glæd dig: Sommervarmen vender tilbage i løbet af ugen

Efter en række meget ustadige dage har varmere og mere sommerligt vejr kurs mod landet.

Selvom det fortsat blæser udenfor, og byger truer landet igen i morgen, er det ikke for sent at finde den korte kjole, sandaler og t-shirten frem.

Der er nemlig sommervarme på vej i prognoserne, og allerede i løbet af den kommende uge får vi det gradvist at mærke, som tiden går.

Varmere fra onsdag

Vi skal dog lige igennem en mandag, som kommer til at byde på en del byger og kun sporadiske perioder med solskin. Samtidig bliver det ganske blæsende fra vest, og temperaturerne holder sig igen på et behersket niveau på mellem 15 og 19 grader - køligst mod vest.

Men allerede fra tirsdag når temperaturerne igen 20 grader, og det holder efterhånden tørt i hele landet, samtidigt med at vinden langsomt aftager.

Fra onsdag bliver det endnu varmere, og som dagene går, når vi sidst på ugen og frem mod næste weekend op på mellem 22 og 24 graders varme kombineret med gode muligheder for solskin og relativt rolige vindforhold.

Det mere stabile - og varme - vejr kan vi takke et højtryk syd for landet for.

Den kommende periode forstærkes det, og det er med til at sænke risikoen for nedbør, sende varmere luft mod landet og 'skrue ned' for vinden.