Vejr

Søsyg vejrvært kaster op midt under optagelser

Det blev for meget for den rutinerede vejrvært, Per Christiansen, da et indslag om en vindmøllepark i Kattegat skulle i hus

Selvom man har årtier som både nyheds- og vejrvært i bagagen, så er det ikke alting man kan forberede sig et hundrede procent på.

Det fik TV 2 VEJRETs Per Christiansen at føle, da han forleden var ude midt på Kattegat for at lave nogle optagelser om Anholt Havvindmøllepark, der her til aften er blevet sendt i vejrudsigten på TV 2.

Jeg bliver søsyg af at se en opvredet karklud. Sådan er det bare.

Per Christiansen, vejrvært, TV 2 VEJRET

For selvom vejrværten havde garderet sig både med søsyge-piller og plastrer bag ørene, så var det ikke nok.

- Jeg er søn af en sømand, og jeg har sejlet meget som lille, men jeg blev altid søsyg, forklarer Per Christiansen med et smil på læben. 

Inden optagelserne kom helt i hus måtte Per Christiansen da også - næsten om forventet - træde af på naturens vegne på en måde, som de færreste ikke så søstærke mennesker bryder sig om.

For selvom der blot blæste en let vind og bølgerne ikke var meget mere end én meter høje, så kom frokosten alligevel den gale vej for vores kære vejrvært.

- Jeg bliver søsyg af at se en opvredet karklud. Sådan er det bare, griner Per Christiansen.

Vi skylder dog også at sige, at Per Christiansen efter uheldet hurtigt fik det godt igen - og fik indslaget i hus. Det kan du i øvrigt se her.