Vejr

Forårsvarme på vej: 15 grader i weekenden

Arkivfoto Jens Nørgaard Larsen / Scanpix

Forårsvarmen er atter på vej tilbage - og kan i weekenden give os op til 15 graders varme.

Vi har i de seneste dage kunnet nyde flot forårsvejr - og nu tyder alt på, at også forårsvarmen er på vej tilbage, så vi i weekenden kan få det flotteste forårsvejr, man kan forestille sig med temperaturer op til 15 grader.

Først havde vi forårsvarme med op til 14,4 grader sidste torsdag - blot et døgn senere faldt der sne - og her til morgen er man på trods af flot vejr stået op til rim i græsset og frost.

Men nu tyder alt på, at vejret igen viser sig fra sin lune side.

I løbet af weekenden vil lunere luft strømme frem mod Danmark fra vest og nordvest - og efter at have været en tur hen over De Norske Fjelde, så kan en let føhnvind give os lunt forårsvejr.

Prognose: Temperatur lørdag kl. 15

Lørdag kan vise sig at byde på flere skyer - ihvert tilfælde i perioder - og måske også tåge langs kysterne i den sydlige del af Kattegat, men ellers venter en lun dag med temperaturer op til 10-12 graders varme.

Søndag følger efter som den flotteste dag i weekenden. Det bliver en kort dag, da urene kl. 2 om natten stilles en time frem - og vi går over til sommertid.

Det 'fejres' med solrigt vejr og temperaturer mellem 10 og 15 grader, hvor det ser ud til at blive lunest i Nordjylland, der ligger i den svage føhnvind fra De Norske Fjelde.

Vejret de næste fem dage: Flot og lunt forårsvejr

Det lune forårsvejr fortstætter i starten af den nye uge med temperaturer op til 13-14 grader.