Vejr

Hent den nye vejrapp fra TV 2 VEJR - med nyt og bedre vejr

TV 2 Vejr app kan vise dig vejrudsigten for Danmark og udlandet samt holde dig opdateret med alt fra UV-indeks til chancer for regn i dit lokalområde.

TV 2 Vejrapp kommer nu med nyt og bedre vejr

Vi er nu inde i den lyse årstid som med den danske sommer, kan byde på lidt af hvert af både sol, regn og blæst. Med den nye TV2 Vejr app kan du være forberedt på al vejr, da vi holder dig opdateret med de seneste vejrmeldinger.

Hent vores gratis TV 2 VEJR app til iOS, iPhone og iPad i App Store her

Hent vores gratis TV 2 VEJR app til Android smartphone og tablet i Play Store her

Det bedste ved den nye opdatering?

Den nye vejrapp fra TV 2 Vejr kan tilgås fra både iPhone, Android og tablet. Appen har fået et nyt design men vigtigst af alt - en masse fede features!

Nu med 'Dit helt eget vejr'

I den seneste nye opdatering kan du som noget helt nyt få vejret for dit helt eget sted, som du selv kan vælge og navngive - vi kalder det "Dit helt eget vejr".

Du kan nu selv oprette dit eget sted - fx. 'Sommerhuset' eller 'Solterrassen' - og hver gang du er der, så vil vejrudsigten for præcis det sted dukke op i TV 2 VEJR app på din mobil. Forhåbentlig med godt vejr.

Ny prognosemodel og mulighed for nedbørsmængde

Til den nye vejrapp er der tilføjet en ny prognosemodel, der beskriver vejret endnu mere detaljeret, og som vil give dig mere præcise vejrudsigter, når du søger vejret i netop din by. Den nye prognose beskriver både temperatur, skyer, nedbørsmængde og vind langt bedre end før - og med den nye app fra TV 2 Vejr får du således både nyt og bedre vejr.

Men ud over denne nye feature har vi også tilføjet muligheden for at tjekke, hvad chancen for regn er for det område du er i, eller har valgt at se vejrudsigten for. Denne nye funktion viser for hver time risikoen for nedbør i procent, så du kan vide præcis hvornår regnen rammer i dit område og derved være på forkant. Du kan læse endnu mere om denne smarte feature lige her

Hvad kan TV 2 VEJR app tilbyde dig?

TV 2 Vejr er din hurtige genvej til dagens vejrudsigt lige der, hvor du er. Du får et let og overskueligt overblik over dagens byvejr, som med den nye opdatering er blevet mere præcis og detaljeret. Vi er specialister i at gøre dagens vejrudsigt for Danmark så præcis som mulig hvad enten du befinder dig i København, Århus eller Odense.

Du kan følge med i dagens vejrnyheder og vejrudsigten, og se hvornår solen står op og går ned, om der kommer storm, sol, skyer, vind, nedbør og meget mere.

Som standard viser vi dig vejrudsigten for det område hvor du befinder dig, men du kan naturligvis også selv vælge en anden by for at se dennes vejrudsigt.

Så hvordan bliver vejret i dag? Hvad bliver højeste og laveste badevandstemperatur? Hvad er dagens længde? Bliver det solskin eller storm? Kommer der nedbør og bliver det som regn, sne eller slud? Hvad er sandsynligheden for nedbør? Hvordan ser mit byvejr ud? Dét og mange flere spørgsmål kan TV 2 Vejr give dig svar på.

Med TV 2 VEJR kan du let se:

 • Vejret i dag og byvejr
 • Temperatur. Det er både den reelle temperatur, men også hvordan temperaturen føles medregnet chillfaktor
 • Badevandstemperaturer om sommeren
 • Nedbør, herunder regn, sne og slud
 • Sandsynlighed for nedbør
 • Vindstyrke og vindretning samt storm
 • Vejrkort med vejrradar, nedbørsradar og skyradar
 • UV-index
 • Hvornår står solen op den pågældende dag
 • Hvornår solen går ned den pågældende dag
 • Dagens længde via solens op- og nedgang
 • Varsler om eksempelvis storm
Bedre vejr med den nye app

Men det ikke alt

Med TV 2 Vejr kan du selvfølgelig også læse om de seneste vejrnyheder for både DK og resten af verden. TV 2s vejrredaktion leverer dagligt nye artikler om vejret og holder dig dermed opdateret på vejret i dag, men også med andre spændende vejrfænomener og historier.

Vi benytter vore egne vejrdata for vejrudsigter i Danmark og i Europa, mens vejret i resten af Verden forudsiges på baggrund af en stor anerkendt amerikansk prognosemodel. Og derfor kan vejrudsigterne fra TV 2 VEJRET være forskellige fra dem, du ellers ser på YR eller hos DMI.

I vejrappen kan du tilmelde dig 2 kategorier af push-beskeder: 'Vejrnyheder' og 'Varsler'. 'Vejrnyheder' giver dig notifikationer omkring de vigtigste vejrnyheder, hvor du med 'varsler' får besked, når der sker noget helt særligt med vejret, eksempelvis hvis der kommer storm, sneglatte veje, hagl eller andre vigtige meldinger. Du kan desuden tilmelde dig dagens vejr og få en push-besked, på et selvvalgt tidspunkt, om dagens vejr lige dér hvor du befinder dig.

Du kan i TV 2 VEJR app selvfølgelig også altid se den seneste vejrudsigt på video fra TV 2s vejrværter og meteorologer:

 • Anders Brandt
 • Andreas Nyholm
 • Peter Tanev
 • Jens Ringgaard Christiansen
 • Ellen Nybo Hansson
 • Lone Seir Carstensen
 • Danny Høgsholt
 • Per Christiansen
 • Thomas Mørk

Hent vores gratis TV 2 VEJR app til iOS, iPhone og iPad i App Store her

Hent vores gratis TV 2 VEJR app til Android smartphone og tablet i Play Store her

Så hvis du mangler den vejrapp, der kan fortælle dig alt hvad du har brug for at vide om vejret, om du skal huske paraplyen eller ej, om bilen skal have skiftet dæk eller om havet er til at bade i, så download TV 2 VEJR og få svar.