Vejr

Fra lun aften til voldsomt uvejr på kort tid: TV 2-scene blev flået i stykker

Sankthansfest på TV 2 Charlie bukkede under for det voldsomme uvejr, da skybrud og kraftige vindstød ramte Karrebæksminde

Ligeså stille og roligt det startede - ligeså voldsom og brat blev afslutningen på "Fællessang på Charlie", da et voldsomt uvejr med blæst og skybrud sankthansaften fejede ind over Karrebæksminde på Sydsjælland.

I videoen ovenfor kan man se, hvorledes uvejret ramte arrangementet.

Efter tre kvarter med musik og fællessang ramte et voldsomt uvejr Karrebæksminde, som fra Storebælt trak ind over det feststemte område, hvor publikum hurtigt søgte ly for både regn og blæst, mens kameraer og andet teknik bukkede under for de enorme mængde vand, der faldt.

I nærliggende Brandelev faldt der 27 mm regn på en halv time - det er tæt på dobbelt skybrud. Der tales om skybrud, når der 'blot' falder 15 mm på 30 minutter.

Efter kort tid havde de fleste forladt pladsen foran scenen, der også måtte kapituelere over for det voldsomme danske midsommervejr. Scenens bagtæppe blæste af under det voldsomme uvejr.

Desuden blæste en storskærm ned, men ingen kom noget til under uvejret, der dog betød, at aftenens planlagte liveudsendelse på TV 2 Charlie måtte aflyses.