Vejr

Nu er sneen også kommet til Belgien og Holland

Øverst: Snevejr ved Signal de Botrange i det østlige Belgien den 14/10 2015

Det var ikke kun i dele af Tyskland, at man her til morgen kunne stå op til det tidligste snevejr i over 20 år.

I løbet af morgenen og formiddagen bredte områder med nedbør og vinterlige temperaturer sig også til Belgien og Holland, hvor man også har fået anseelige mængder sne for oktober måned.

Sneen sneg sig ind over grænserne til Belgien og Holland fra Tyskland, hvor der flere steder er faldet minimum et par centimeter sne, der har gjort landskabet mere hvidt end farverigt. 

Se flere billeder af snevejret i Holland og Belgien her

Billederne ovenfor er fra Belgiens højeste punkt, Signal de Botrange, som rager 694 meter op over havets overflade, men sneen faldt også længere nede i lavlandet.

Den mest intense efterårskulde har dermed bevæget sig fra Østeuropa, som fik rigelige mængder sne for få dage siden, og tværs over Mellemeuropa til Den Engelske Kanal.

Her vil den blive liggende i de kommende dage, selvom grebet langsomt løsnes - og sneen bliver ikke liggende længe i hverken Belgien, Tyskland eller Holland... men vi er jo også kun midt i oktober.

Herunder kan du se hvordan det så ud, da sneen i nat og her til morgen ramte Obersdorf i Thüringen i det østlige Tyskland.