Vild varme på vej: Sådan et 7-døgnsskema har du aldrig set før

** Bemærk at artiklen er fra den 28 .juni - men er i midten af juli blevet delt på de sociale medier.

** Bemærk at artiklen er fra den 28 .juni - men er i midten af juli blevet delt på de sociale medier. Artiklen er dog ikke længere aktuel **

Badestrandene bliver fyldt med sol- og varmehungrende danskere, når helt ekstrem sommervarme sidst i næste uge rammer Danmark med temperaturer over 30 grader.

Det er ikke bare en enlig svale hos prognoserne, der nu er enige om, at sommeren for alvor rammer Danmark i næste uge, hvor helt usædvanlig varme fra Spanien frem mod næste weekend strømmer op over os sydfra.

Det kan fra fredag sende temperaturen op over 30 grader - og lørdag og søndag bliver det endnu varmere. Her ventes varmen at kulminere med op til 32 graders varme - og lokalt kan det ikke udelukkes, at det bliver varmere.

De hede prognoser har givet anledning til et af de varmeste 7-døgnsskemaer vi nogensinde har lavet her på TV 2 VEJRET - og selv om der er en lille uges tid frem til næste weekend, så tyder alt på, at vi bliver ramt af voldsom varme, der lige nu ser ud til at ende med et stort tordenbrag i løbet af søndagen.

Der findes åbenbart ingen gylden middelvej... Dagens 7-døgnsskema ser meget varmt ud - og her på TV 2 VEJRET mindes vi ikke, at have lavet et, der var så varmt...

Posted by TV 2 Vejret on Sunday, June 28, 2015