Vejr

Se de imponerende billeder: Danmark set fra ISS

Det kan være et imponerende syn at se Den Internationale Rumstation, ISS passere forbi på aftenhimlen - og så giver det lige en ekstra dimension at tænke på der er astronauter om bord, der måske sidder og kigger ned - og endda måske tager billeder, mens rumstationen passerer Danmark.

Vi har fundet en række af de billeder, som er taget af Danmark fra ISS, hvor flere af astronauterne i de seneste år har taget mange flotte billeder ud af rumstationens vinduer.

Nogle af astronauterne er blevet kendte på både Twitter og Facebook for at dele deres imponerende billeder af det udsyn de har mens de med 28.000 km/t  i en højde af 400 km bevæger sig i kredsløb om Jorden.

I den forrige ekspedition var det især tyskeren Alexander Gerst, der blev kendt for sine billeder - og lige nu er det den kvindelige italienske astronaut Samantha Cristoforetti, der er meget aktiv med kameraet.

.

.

.