Vejr

Se kortet: Her ligger der mest sne i Danmark

Store dele af Danmark er nu dækket af sne, selvom det ikke er alle, der er blevet pudret ind i 'det hvide guld'.

Der hvor sneen ligger er den dog faldet meget ujævnt selv inden for meget korte afstande - og den 'hvide del' af Danmark er nu dækket af alt fra blot et let drys til mere end 20 centimeter sne. Det viser meldinger fra TV 2|VEJRET's seere og brugere af vejret.tv2.dk på vores Facebook-side og i vores debatforum.

I følge meldingerne har man mest sne i Vendsyssel, på Djursland og på det østlige Lolland og Falster. Den største mængde sne er der faldet omkring Nykøbing på Falster, hvor meldingerne lyder på helt op til 21 cm sne.

Andre steder på Lolland og Falster har man tæt på 20 cm sne, mens der er faldet 16 cm sne i Grenå på Djursland og 18 cm i det indre Vendsyssel. De fleste steder ligger der dog mellem 2 og 5 cm sne.

Vil du også melde 'din' snedybde, så kan du gøre det på TV 2|VEJRET's Facebook-side herunder.