Vejr

Nyt kraftigt regnvejr på vej: Nordjylland igen for skud

Det drivvåde efterårsvejr vil ingen ende tage - og slet ikke i det nordjyske. Igen i dag er et nyt regnvejr - der kan blive kraftigt - på vej mod landet, og især Nordjylland ser på nuværende tidspunkt ud til at blive hårdest ramt.

Det er et lavtryk vest for Skotland der sender sine fronter ind mod landet, og i første omgang skal vi passeres af varmfronten - en frontpassage der kommer til at gå relativt 'stille af sig.

Ligeså stille bliver koldfrontspassagen i aften ikke. I øjeblikket ser det ud til at der i den centrale og nordlige del af Jylland kan falde mellem 15 og 30 mm nedbør, men de præcise mængder er stadigvæk meget usikre.

I forbindelse med udsigten til kraftig regn har TV 2 Vejret udsendt varsel om kraftig regn for dele af Jylland.

Men med en i forvejen regnmættet, og visse steder ligefrem oversvømmet jord, så skal der ikke meget mere nedbør til for at skabe problemer.

Jo længere mod sydøst man kommer i dag, jo mindre nedbør vil der komme, men i hele landet skal man forberede sig på at der ikke kommer meget sol - de små chancer der trods alt vil være, er størst på Bornholm.

TV 2 Vejret følger regnvejret i dag og i morgen løbende.