Vejr

Se billederne: Fantastisk smuk solopgang tirsdag morgen

Det er store ord, men der findes nok ikke noget vejr i november, der er ret meget smukkere end det vi oplever i disse dage - og navnlig de frostklare morgener har været imponerende flotte.

Flere af TV 2|VEJRET's seere har uploadet adskillige billeder til os via vejret.tv2.dk - og landets skønhed var ikke til at tage fejl af, da solen viste sig over horisonten på vinterens hidtil koldeste morgen.

-7,8 grader i Karup i Midtjylland blev morgenens laveste temperatur, og den udbredte og ret strenge nattefrost var også med til at afsætte rim på marker, buske og træer, hvilket blot var med til at krydre den imponerende solopgang.

Du kan se et udpluk af billederne i galleriet i linkboksen til højre - her kan du ligeledes uploade dit eget billede direkte til os, hvis du ønsker at dele solopgangen eller et andet vejrfænomen med os.