Vejr

Sjældent snevejr i Californien

I det ellers solbeskinnede Californien oplevede man søndag noget så usædvanligt som sne, da kold luft strømmede ned over 'The Golden State'.

Normalt skal man op i de indtil 2.000 meter høje bjerge øst for Los Angeles for at finde sne i Californien, men i dagene efter nytåret faldt der sne helt ned til 500 meter i områderne nordøst for Los Angeles.

I Santa Clarita dalen faldt, der 5 cm sne. Ifølge lokale vejrmeldere har man ikke oplevet sne her siden december 2009.

Hvor sjældent snevejr er på disse kanter vidner den amerikanske vejrtjenestes udstyr i Santa Clarita om. Amerikanerene har det med at måle alt og lave ranglister over det - men her har man ikke mulighed for at gøre det. Man har simpelthen ikke sat måleudstyr til snedybder op i Santa Clarita, da man ikke har fundet det nødvendigt...