Vejr

Video: Lige efter skypumpen var passeret

Umiddelbart efter skypumpen over det østlige Aalborg var passeret forbi tændte Louise Kirstine Pedersen for sit kamera -- og optog på video en skevens, hvor hun er søgt i skjul -- og møder en mand, der har fået ødelagt sine ruder i bilen efter at være kørt gennem skypumpen.

På Louise Kirstine's video kan man i perioder ane skypumpen i baggrunden.

Ud over videoen som du kan se ovenfor, så er her, hvad hun skrev til os på TV 2|VEJRET:

"Jeg har været vidne til det vildeste skybrud jeg nogensinde har set! Jeg og en ven havde søgt tilflugt sammen med indkøbsvogne i et skur ved Fakta i Aalborg Ø.

Vi blev først bombaderet med vandret regn fra syd, men så skiftede det til regn fra nord! Pludselig kunne vi se en kæmpe skypumpe nord for os som hev små buske og græs med sig.

Samtidig kom der en mand hen og stod sammen med os -- han pegede på sin bil og sagde "ja jeg kørte så lige igennem den... den smadrede vinduerne i min bil." Og rigtigt nok, så manglede der side 2 vinduer i hans lille røde Toyota!

Kort efter ringede min forlovede og spurgte med panik i stemmen hvor filan jeg var henne, for der havde lige været en skypumpe forbi vores lejlighed, som havde delt blommetræet udenfor vores vindue i 2 og lagt en lygtepæl ned..... det er da for vildt!"