Har du billeder fra nytårsnestormen 1978/79?

Den 28. december er det 30 år siden århundredets snestorm i Danmark begyndte. Snestormen varede i fem døgn hen over nytåret 1978/79 og begravede i særdeleshed den sydlige del af landet i sne.

Her på TV 2|VEJRET vil vi markere de 30 år for denne helt unikke snestorm - og i den forbindelse spørger vi jer seere om hjælp.

Har du billeder af snestormen fra nytåret 1978/79, så vil vi meget gerne se dem - og have lov til at dele dem med resten af Danmark. Billederne vil blive vist på her på vejret.tv2.dk og på TV.

Fra vores serie 'Da farfar var ung', der sidste vinter beskrev isvintrene i Danmark gennem tiderne ved vi, at der ligger et unikt billedmateriale i fotoalbums rundt om i landet, som tilmed er blevet scannet ind.

Det er disse billeder vi meget gerne vil have lov at vise. Har du således digitale billeder liggende fra snestormen i 78/79, så kan du uploade dem ved at bruge linket til højre herfor.

Har du også digitaliseret smalfilm fra dengang, så tøv heller ikke med at uploade dem.

I håbet om at kunne billeddokumentere århundredets snestorm i Danmark - 30 år efter den begravede landet i sne - takker vi for din hjælp. Og skriv meget gerne, hvor og hvornår billeder og eventuelt video er taget.