91 mennesker ramt af lynet i Norge

Under et kraftigt tordenvejr slog lynet søndag eftermiddag ned under det norske mesterskab i rallycross, der blev afholdt på Finnskogbanen nord for Oslo. 91 tilskuere blev ramt af lynet.

De 91 mennesker var alle tilskuere til rallyet og befandt sig på en høj, da lynet under et kraftigt uvejr slog ned.

Det norske politi oplyser, at 16 ambulancer og tre helikoptere blev kaldt ud til ulykkesstedet. De tilskadekomne blev bragt til forskellige hospitaler. Nogle af dem bliver på hospitalet natten over, men ingen er kommet alvorligt til skade.

Men voldsomt så det ud, fortæller Roar Bringaker, der var vidne til nedslaget.

"Jeg har aldrig set noget lignende. Tilskuerne faldt ned fra deres sæder. Folk blev bange og løb. Det var kaotisk. Mange skreg og græd. Jeg mener lynet slog ned i en mast - og det gnistrede fra alle der stod med paraplyer eller holdt fast i autoværnet rundt om rallybanen" siger han ifølge vg.no.