Vejr

Deltag i fotokonkurrencen 'Fang Foråret'

Tag et flot forårsbillede og vind en rejse for to til Indien til en værdi af over 20.000 kroner. TV 2|VEJRETs store fotokonkurrence 'Fang Foråret' er skudt i gang.

Vind rejse, kameraer og fotobøger

Fra den 2. marts og frem til den 24. maj kan du deltage i TV 2|VEJRETs fotokonkurrence 'Fang Foråret'. Hovedpræmien er en rejse for to til Indien med Albatros Travel til en værdi af 20.000 kroner. Der er også flotte præmier til både nummer to og tre i konkurrencen - de bliver præmieret med et spejlreflekskamera og et pocketkamera fra Sony.

Nummer 4 til 12 i konkurrencen præmieres med fotobøger fra Click af Casper Tybjerg.

Du kan deltage i konkurrencen med billeder taget inden for denne periode - og billederne skal være taget herhjemme i Danmark.

Bliv en bedre fotograf

Med en sådan fotokonkurrence vil vi løbende kunne vise danskernes foråsvejr i billeder - både på TV og net, men samtidig håber vi også med denne konkurrence at være med til at øge interessen for at tage billeder - rigtigt gode billeder.

Som en garant for det har vi allieret os med en af danmarks bedste fotografer Casper Tybjerg, der løbende vil komme med gode idéer og tips til at blive en bedre fotograf.

God fornøjelse

På TV 2|VEJRET glæder vi os til at se mange og flotte billeder, der alle sammen illustrerer, hvorledes danskerne ser forårsvejret gennem deres kameraer.

Under linksene 'regler' og 'præmier' kan du læse mere om de detaljerede regler for konkurrencen samt de attraktive præmier.

For at sende billeder, der skal deltage i konkurrencen skal du benytte uploadfunktionen nederst på konkurrencesiden.

God fornøjelse i i det danske forår sammen med dit kamera!!!