Vejr

Er du 'Vild med Vejr'?

Fra fredag den 14. september går jagten ind på den dansker, der er mest vild med vejr - og hovedpræmien er en LIVE-vejrudsigt med omkring 1 million seere.

Lav din egen vejrudsigt

Syv fredage i træk vil TV 2|VEJRET komme rundt i landet og sætte vejrkort og kamera op - og lade danskerne prøve kræfter med vejrkortene og det danske vejr.

Vi vil finde den dansker, der er mest vild med vejr - og som på bedste måde kan give sin vejrudsigt foran et vejrkort. Med andre ord leder vi efter den dansker, som kan lave den bedste vejrudsigt.

Reglerne er simple: Du møder op et af de steder hvor TV 2|VEJRET stiller sit studie op. Her bliver du indskrevet og får lov til at prøve at lave en vejrudisgt foran et vejrkort.

Da vi kun er hvert sted i ca. 3--4 timer er det først til mølle princippet, der gælder. Når dagen er omme udvælger TV 2|VEJRET de 3 bedste vejrudsigter som I har lavet.

Du kan deltage i 7 uger

I vejrudsigten fredag aften, som sendes mellem de to afdelinger af 'Vild med Dans', viser vi de tre vejrudsigter, som er udvalgt. I den efterfølgende uge skal der stemmes om den bedste vejrudsigt. Afstemningen foregår både på vejret.tv2.dk og via SMS.

Fredagen efter har vi fundet en deltager, som går videre til finalen - og samtidig har vi været ude et nyt sted i Danmark for at finde 3 nye deltagere, som er vilde med vejr.

Efter 7 uger har vi fundet 7 deltagere som i en af de sidste vejrudsigter præsenteres endnu engang - og seerne kan nu stemme på den bedste.

De tre, der får flest stemmer kommer i finalen i TV 2|VEJRETs vejrhus - og dér får lov at lave deres egen vejrudsigt igen, som bliver sndt samme aften.

Seerne kan den efterfølgende uge stemme om, hvem der bliver vinderen af 'Vild med Vejr'.

Lav en vejrudsigt for 1 million seere

Vi står således med den dansker, der har overbevist seerne om, at han eller hun er mest vild med vejr - og som har lavet den bedste vejrudsigt.

Præmien er intet mindre end en helt egen vejrudsigt på TV 2|VEJRET den fredag aften hvor der er finale i Vild med Dans. En vejrudsigt, der sikkert bliver set af omkring 1 million seere.

I næste uge er vi i Århus

Vi kommer næste fredag til Århus, hvor du kan lave din egen vejrudsigt.

Det er i Bruun's Galleri fredag den 12. oktober mellem klokken 12 og 15.

For at deltage i 'Vild med Vejr' skal du være mindst 16 år.

TV 2|VEJRET forbeholder sig ret til ikke at lave test med alle, som møder op - og kan til enhver tid stoppe optagelserne.