Vejr

Billeder fra 'Mit Sommervejr'

Fotokonkurrencen 'Mit Sommervejr' giver dig nu mulighed for at genopleve sommervejret, som det er set gennem hundredevis af kameralinser.

Siden 'Mit Sommervejr' startede den 5. juni har vi dagligt modtaget hundredevise af flotte billeder. Konkurrencen fortsætter frem til sidst i august - og hovedpræmien er en fotosafari til Sydafrika for to med Click. Desuden kan der vindes kameraer fra Nikon.

Alle indsendte billeder deltager naturligvis i konkurrencen - og vil blive bedømt af dommer kommitéen, men kun et udvalg af de mange indsendt billeder bliver vist i vore gallerier, som er opdelt efter uge.

I disse gallerier kan du se, hvorledes danskerne har oplevet sommervejret - og vil fortsat kunne gøre det gennem resten af sommeren.

Tager man turen gennem fotogallerierne vil man ud over flotte og også sjove sommermotiver også blive taget med en tur gennem Danmark, hvor man virkelig kan få øjnene op for, hvor mange skønne 'pletter' der er i det danske sommerland.

Til alle der har indsendt billeder skal der lyde en stor tak - og til jer der 'bare' kigger med: Rigtig god fornøjelse.