Ny storm truer Danmark på torsdag

En ny storm kan meget vel være på vej mod landet og ramme Danmark på torsdag _ det viser de seneste prognoser fra TV 2|VEJRET

En ny storm kan meget vel være på vej mod landet og ramme Danmark på torsdag - det viser de seneste prognoser fra TV 2|VEJRET.

Det er kun godt og vel fem uger siden af den kraftige storm, der nogle steder endda var en regulær orkan, ramte i et smalt bælte over den sydlige og østlige del af landet.

Lavtryk udvikles kraftigt på vej mod Danmark
Og nu kan det gå 'galt' igen. Meget tyder nemlig på, at en ny storm vil træde i karakter på torsdag, når et lavtryk fra onsdag udvikles kraftigt på sin vej fra Atlanterhavet nord om De Britiske Øer og til Sydnorge.

Umiddelbart syd for lavtrykket ventes vinden at blæse op til storm med vindstød af orkanstyrke - og det vindfelt ser ud til at ramme Jyllands Vestkyst torsdag eftermiddag og derfra brede sig videre ind over landet.

Videoen ovenfor viser, hvordan prognoserne ser stormen udvilkle sig fra onsdag eftermiddag til tordag eftermiddag. De rødlige og violette farver angive middelvinde op til storm.

70% sandsynlighed for storm
Intet med vejret er som bekendt stensikkert, men TV 2|VEJRET vurderer i øjeblikket sandsynligheden for en storm til at være ca. 70%.

Du kan følge udviklingen i prognoserne i Vejret på TV 2, TV 2 NEWS og her på vejret.tv2.dk.