Vejret 2. påskedag: Sol, regn, torden eller slud?

Der bliver 2. påskedag malet med den helt store vejrpalette hen over Danmark. Vi kan i dag nemlig få stort set alt slags vejr.

Efter nogle påskedage, der har vist sig fra sin grå, flotte, våde og vinterlige side, så holder vejret sig 2. påskedag ikke tilbage.

Vi får endnu en dag med typisk aprilvejr. Den slags vejr, hvor man aldrig helt ved, hvad der er i vente.

Fra morgenstunden er der en del byger over den østlige og nordlige del af landet, som stedvis er med slud - ellers er man mange steder stået op til en flot og solrig morgen.

I løbet af dagen kan man mange steder få byger, som stedvis kan være kraftige. Bygerne kan endda være med både hagl og torden - som man også så det påskedag.

Ind imellem vil solen også skinne, og den kan sende temperaturen op nær 8-10 grader, men i forbindelse med bygerne vil termometeret ikke vise meget mere end 3-4 grader.

I løbet af eftermiddagen vil de kraftigste byger især ramme Jylland, mens det klarer noget op i den østlige del af landet, og flere steder vil man i eftermiddags- og aftentimerne kunne opleve, at der begynder at falde slud og tøsne i forbindelse med bygerne i Jylland (se animationen øverst på siden).

I aften og i nat skal man være meget opmærksom på glatte veje. Temperaturen falder i det meste af landet til omkring frysepunktet.