Efter regn og sne: Så smukt bliver vejret i dag

En flot opklaring med masser af solskin breder sig i dag til stort set hele landet

Nattens og morgens regn- og snevejr, der gav op til rundt 4 centimeter sne i dele af Jylland, vil i løbet af formiddagen trække helt ud af landet og gøre plads til solen.

Solen skinner tidligt lørdag formiddag allerede i den nordlige og vestlige del af Jylland, og denne opklaring breder sig hastigt mod syd og øst, således at man i dagens løb får solskin og blå himmel i næsten hele landet.

På Bornholm må man dog væbne sig med lidt ekstra tålmodighed. Du kan se en animation af dagens prognose øverst i artiklen her.

Dér, hvor sneen ligger, skal man dog huske at nyde den så hurtigt som muligt her til formiddag, for med temperaturer i eftermiddag på 4-7 grader, så får de få centimeter sne hurtigt ben at gå på. 

Selv vinden bliver jævn til hård fra nordvest, så er der dog al mulig grund til at tage en gåtur ud i vejet denne lørdag, som altså kommer til at byde på masser af solskin.

Det er dog ikke helt slut med vintervejret endnu. I morgen skal en ny front passere ind over landet - først med tøsne og siden med regn.