Se de vanvittige billeder fra USA: Helt hus frosset til is

Et helt hus i USA er gennem de sidste par dage bogstaveligt talt blevet plastret til i is.

De fleste vil sikkert gerne bo ud til vandet, men når det både blæser og er iskoldt, er det nok knap så sjovt.

Huset i videoklippet her over ligger i Rochester i staten New York og er bogstaveligt talt frosset til is de sidste par dage.

Kraftige vinde hen over Lake Ontario har pisket høje bølger op, og vinden har bragt bølgeskvulp og skumsprøjt langt ind over land ved de syd- og sydøstvendte kyster med pålandsvind.

Et hus ved bredden af Lake Ontario i USA er bogstaveligt talt blevet pakket ind i is de sidste par dage.
Et hus ved bredden af Lake Ontario i USA er bogstaveligt talt blevet pakket ind i is de sidste par dage. Foto: John Kucko / Privatfoto

Da det samtidig har været en frostkold vind med temperaturer mellem -4 og -10 grader de sidste tre dage, er søvandet frosset fast på alt, som det har ramt - og i dette tilfælde er det gået ud over et hus, som er blevet fuldstændigt plastret til i is.

Man kan levende forestille sig, at der kommer til at gå noget tid, før husets ejere igen kan komme ind i det.

Heldigvis ligner det ud fra billederne et fritidshus, så husets ejere venter nok gerne til, det bliver mere forårsagtigt i vejret?

Barsk vejr over Lake Ontario har været optakt til snestorm i det nordøstlige USA

Lake Ontario er en af de fem store søer i USA, og er sammenlignelig med Jylland i størrelse. Her har en bidende kold vind blæst hen over i dagevis, som optakt til den snestorm, som lige nu rammer det nordøstlige USA.

Rochester ligger i den nordvestlige del af staten New York på den sydlige bred af Lake Ontario.
Rochester ligger i den nordvestlige del af staten New York på den sydlige bred af Lake Ontario. Foto: TV 2 VEJRET

Da vinden både har været kraftig og langvarig, er der blevet dannet mange og store bølger, som netop kræver langvarig blæst.

Det er ikke første gang, at man oplever sådanne scener ved bredden af Lake Ontario denne vinter, for vinteren har været præget af megen blæst og kulde og forhøjet vandstand i søen - så bølgerne lettere har kunnet slå ind over land.