Timelapse: Se skyerne indtage Næstved

Fra smukt solskinsvejr, til skyer og dis på kort tid. Se hvordan overgangen så ud i Næstved her til formiddag

I den østlige del af landet stod man i morges op til forrygende smukt vintervejr - igen - med sol fra en skyfri himmel. Det samme gjorde sig ingenlunde gældende på Fyn og i Jylland, hvor der fra morgenstunden var lavthængende skyer og diset vejr.

Skyerne og disen bredte sig i formiddagens løb hastigt mod øst, og overgangen fra smukt vintervejr til diset vintervejr er blevet foreviget på webcam i Næstved, som det ses i videoen øverst i artiklen.

Det disede og milde vejr kommer i forbindelse med et lavtryk nord for landet, der sender mild og fugtig luft ind over Danmark fra vest og sydvest. De kommende dage fortsætter den nye vejrtype, men der kommer dog også til at være lidt solskin i perioder - og så slipper vi for en overgang for nattefrosten.