Store forskelle i vejret netop nu: Sol mod øst - dis og skyer mod vest

16x9
Skyer og tåge - sådan ser vejret ud 10.20 ved Blåvands Huk - det vestligste punkt i Danmark Foto: Screendump / TV 2

Vejret her til formiddag arter sig meget forskelligt rundt omkringi landet

På Sjælland og Bornholm kan man fortsat nyde solskin fra en næsten skyfri himmel, mens det er overskyet og sigtbarheden forringet over Fyn og Jylland.

'Desværre' er det det kedelige vejr der får overtaget, og i dagens løb breder disen og skyerne sig mod øst, til resten af landet.

... og på præcis samme tidspunkt er himlen fortsat skyfri og blå over Rungsted Gymnasium i Nordsjælland. Skyerne fra Fyn og Jylland nærmer sig dog Sjælland fra vest.
... og på præcis samme tidspunkt er himlen fortsat skyfri og blå over Rungsted Gymnasium i Nordsjælland. Skyerne fra Fyn og Jylland nærmer sig dog Sjælland fra vest. Foto: Screendump / TV 2

Overgangen til det grå februarvejr, skal findes i et lille lavtryk i Skagerrak der bringer skyer og fugt med sig ind over landet fra vest. Derfor vil man inden for de kommende timer opleve at det bliver overskyet over resten af Sjælland - samt at sigtbarheden bliver væsentligt reduceret.

Vi har netop i dag taget hul på en ny vejrtype med vestenvind og mildere vejr - og så er det slut med nattefrosten for en stund.