Ugens flotteste dag: Her har man størst chance for sol

I stedet for regntøj og paraply, så skal man mange steder i landet i stedet have solbrillerne frem i dag, hvor vi kan glæde os over ugens flotteste vejr.

Der er stadig enkelte byger i luften, som nordvestenvinden driver ned syd om De Norske Fjelde. Ellers kan vi i dag takke nordmændene for en solrig dag i det meste af landet.

De Norske Fjelde lader os i nordvestenvinden ligge i læ for skyer og byger, så vi i hele den nordlige halvdel af Jylland, store dele af Fyn og hele Sjælland samt Bornholm kommer til at nyde godt af denne læ-effekt, som giver os tørt og solrigt vejr.

Man vil i dag næsten kunne trække en streg med en lineal ned over landet, som adskiller det flotte og solrige vejr fra området mod sydvest med enkelte byger, som kan være med slud og tøsne.

Mod sydvest vil der dog også være sol. Mellem bygerne vil Solen komme til at skinne, mens temperaturen i hele landet kan nå op mellem 3 og 5 grader.

Det gælder om at nyde det flotte vejr, for allerede i morgen vil fronter med skyer og regn atter trænge ind over Danmark og give os starten på endnu en periode med ustadigt vejr.